Dodge Charger Pursuit on Dodgen vastaus jenkkilän poliisiivoimien autotarpeeseen. Erikoisvarusteltu Charger Pursuit sisältää monia vakiomallista poikkeavia ominaisuuksia.

Auton keskikonsoliin on integroitu 12,1-tuumainen kosketusnäyttö, jolla voi hallita auton toimintoja ja ottaa yhteyden poliisin järjestelmiin. Epäillyn pitkä rikosrekisteri paljastuu samantien näytölle. Kosketusnäyttöä voi käyttää myös hanskat kädessä, ja sen on testattu toimivan 40 pakkasasteesta aina 85 asteen paahtaviin lämpötiloihin. Monitoimiohjauspyörästä löytyy normaaleiden toimintojen lisäksi pari ylimääräistä nappia, joilla on mahdollista käyttää jälkiasenteisia poliisivarusteita, kuten vilkkuja tai lisävaloja.

2017 Dodge Charger PursuitAmerikassa poliisiauton pitää tietysti selvitä myös vauhdikkaista takaa-ajoista. Autoon on valittavissa joko 300-heppaa tarjoava 3.6-litrainen V6 tai 370-heppainen V8, jonka yhteyteen saa myös AWD-nelivedon, jos pitää partioida lumisilla tieosuuksilla. Pursuit-mallissa on erikoisjousitus, automaattisesti korkeussäätyvät Nivomat-iskarit, tehokkaammat jarrut, kallistuksenvakaajat edessä ja takana, ja 18-tuumaiset renkaat teräsvanteilla.

Ja jos takaa-ajo päättyy ammuskeluun, on kuljettajan ja etumatkustajan ovet panssaroitu suojaamaan tehokkaiden käsiaseiden ja kiväärien luodeilta.

Dodge Charger Pursuit -poliisiautoja on käytössä ympäri jenkkilää. Uusin asiakas on California Highway Patrol, joka tilasi 580 autoa korvaamaan vanhentunutta kalustoaan.

2017 Dodge Charger Pursuit