Jos kaupasta juuri ostamasi iMac näyttää tylsältä niin niin ei hätää. Lontoolainen kultaspesialisti Goldgenie on erikoistunut mm. Apple-tuotteiden viimeistelemiseen niin että niihin saadaan vielä vähän enemmän hohtoa. Kun iMacin viimeistelynä on 24 karaatin kultaus, niin heti ei oma kone sekoitu työkaverin laitteeseen.

Goldgenien tuotevalikoimissa on mm. kullattu iPhone, iMac ja MacBook. Kultaus voidaan tehdä uuteen tai vanhaan laitteeseen. Yli kahdenkummenen vuoden kokemuksella Goldgenien ammattilaiset suoriutuvat myös haastavammista projekteista.

Goldgenie iMac_edestäSuosituimpien iPhone ja HTC -puhelimien lisäksi Goldgenie on viimeistellyt lukuisia tuotteita kultauksella. Erikoisimpien tuotteiden joukkoon lukeutuvat mm. golf-mailat ja kilpapyörä. Ainoastaan asiakkaan mielikuvitus on rajana. Goldgenie käyttää vain aitoa kultaa ja asiakas saa laitteen käyttöiän kestävän takuun kultaukselle. Hinnat alkavat 8000 punnasta.

Goldgenien nimekkkäältä asiakaslistalta löytyvät mm. nimet Victoria Beckham, Chris Brown, P Diddy, Trey Songz, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Kate Moss ja Simon Cowell….ja kenellä oli seuraava vuoronumero?