Furygan on kehittänyt uusklassiseen tyyliin CE-hyväksytyt ajovarusteet mp-kuljettajille, jotka haluavat ajovarusteiden edustavan retrotyyliä mutta tarjoavan silti parhaan mahdollisen suojan. Furyganin uusi retromallisto sisältää takin, housut, ajohanskat ja kengät.

Furygan Legend -ajotakki

Furygan Legend on CE-hyväksytty, nahkainen ajotakki moottoripyöräilijöille. Mustan takin ruudutettu yläosa ja ruskeat yksityiskohdat tuovat takkiin retrohenkeä. Takin ulkopinta on korkealuokkaista, todella pehmeää ja vettähylkiväksi käsiteltyä ”Douglas” -nahkaa. Takin sisävuori on hengittävää ja kosteutta imevää materiaalia. Furyganin Skin Protect -sisävuori parantaa takin suojaavia ominaisuuksia estäen repeytymistä ja kulumista onnettomuustilanteessa. Olkapäissä ja kyynärpäissä ovat lisäksi CE-hyväksytyt suojat.

Furygan Legend -ajotakissa on neljä taskua, joista kolme ulkopuolella ja takin sisäpuolella. Venyvät insertit hartijoiden kohdalla sekä säädettävä vyötärö parantavat käyttömukavuutta. Legeng-takki on saatavissa kokovaihtoehdoissa S-4XL

Furygan Jean D3O ajohousutFurygan Jean D3O -ajohousut

Furygan Jean D3O -ajohousut mukailevat tavallisten farkujen ulkonäköä, mutta ovat CE-hyväksytyt ajohousut. Polvien ja lanteen kohdalla on käytetty Aramid -kuituja tuomaan lisäsuojaa, ja kohdat jotka ovat vaarassa repeytyä onnettomuustilanteessa, on vahvistettu 3- tai 4-kertaisella ompeleella. Säädettävät polvisuojat ja housujen malli parantaa käyttömukavuutta. Housut ovat saatavissa sinisinä tai harmaina, kokoina 36-50.

 

Caprino D3O Sympatex -ajokengät

Furygan Caprino D3O Sympatex ajokengätCaprino D3O Sympatex -ajokengät sopivat hyvin yhteen retrohenkisen takin ja housujen kanssa. Kengät ovat 100-prosenttista nahkaa ja kenkien pohja on ommeltu kiinni käsin. Retroilmeestä huolimatta kengät tarjoavat nykyaikaisen ajokengät mukaiset ominaisuudet, kuten vahvistetut kengän kärjen ja kantapään, hengittävän rakenteen ja vettä hylkivän käsittelyn. Ajokengät ovat saatavissa mustina tai ruskeina.

James Rusted D3O -ajohanskat

Furygan James Rusted D3O ajohanskatVarustelun täydentävät vielä James Rusted D3O -ajohanskat, jotka on valmistettu erikoiskäsitellystä vuohennahasta antaen hanskoille hieman jo kuluneen vintage-ilmeen. Ajohanskat ovat CE-hyväksytyt ja niissä on mm. vahvistetut kämmenosat. Etusormen ja peukalon insertit mahdollistavat kosketusnäytön käytön hanskat kädessä. James Rusted D3O-ajohanskat ovat saatavissa vintage-ruskeina kokoina S-3XL.

Suomessa Furygan tuotteita myy ainakin Snellman Motorsport.