Battery tuo vuodenvaihteessa markkinoille aivan uuden juomakategorian, isotonisen energiaveden. Uusi Battery Energy Water on tarkoitettu erityisesti paljon liikkuville, ja tulee tarjolle kahtena makuvaihtoehtona; sitruuna ja lime-appelsiini-ananas.

Batteryn isotonisissa energiavesissä on aktiiviselle liikkujalle soveltuva koostumus sokeria ja kivennäisaineita imeytymisen kannalta, samassa suhteessa kuin ihmiskehossa. Battery Energy Watereissa on B- ja C-vitamiineja, magnesiumia ja kofeiinia. Vitamiinit piristävät ja magnesium edistää lihasten toimintaa.

Battery Energy Watereissa on energiaa sokerina 4,5 g/100 ml eli 19 kilokaloria. Koko pullossa on siten 4 % päivän energiasaannin vertailuarvosta (2000 kcal). Kofeiinia on vähemmän kuin alkuperäisessä Battery Energy Drinkissä, 19 mg/100 ml. Pullollisen juominen vastaa siten kofeiinin osalta noin puolikasta kahvikuppia.

Battery Energy Water on suunniteltu tarjoamaan piristystä erityisesti urheilun tai kuntoilun jälkeen mutta piristää myös autoillessa tai työpäivän aikana. Muista kuitenkin noudattaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota!

Battery Energy Drink täyttää vuonna 2017 jo 20 vuotta. Kaikki Battery-juomat valmistetaan edelleen Sinebrychoffilla Keravalla.