Bentley Continental GT -mallistosta löytyy valinnanvaraa erilaisiin tehotarpeisiin; GT V8 (507 hv), GT V8 S (528 hv) ja W12-moottorinen GT (590 hv). Ilmeisesti noi kaikki alle 600-hevosvoimaiset mallit on tarkoitettu tytöille. Kyllä miesten valinta on Bentley Continental GT Speed – kaikkien aikojen nopein Bentley.

Auton uusin painos on saanut taas vähän lisää tehoa, mikä näkyy entistä parempana suorituskykynä. Auton 6.0-litrainen W12-moottori tuottaa 642 hevosvoimaa (+7hv). Vääntöä on käytettävissä 840 Newtonmetriä (+20Nm). Moottorin tehot välittyvät kaikille neljälle pyörälle automaattivaihteiston kautta.

Kiihdytys satasen vauhtiin pitäisi onnistua noin neljässä sekunnissa, mikä on aika vaikuttava suoritus kun huomioi että auton omapainokin on jo 2300 kiloa. Huippunopeus on 331 km/h, mikä oikeuttaa autolle tittelin ”kaikkien aikojen nopein Bentley”. Jos polttoaineen kulutus ketään kiinnostaa, niin yhdistetty kulutus on kohtuullinen, vajaa 15 litraa satasella. Tosin huippunopeuksissa kulutus saattaa hieman kasvaa ja 90 litran tankki saattaa tyhjentyä aika nopeasti.

Bentley Continental GT Speed -mallit, kuten myös muut Bentleyt, valmistetaan Crewen-tehtaalla Briteissä. Autot valmistetaan edelleen pitkälti käsityönä. Continental GT -mallin valmistus vaatii noin 110 tuntia työtä. GT Speed -mallissa käytettävän W12-moottorin kasaavat 30 mekaanikkoa 12,5 tunnissa.