Bentley on esitellyt ensimmäisen virallisen Bentley golf-varusteiden malliston. Uusi Bentley Golf Collection sisältää golf-mailoja, laukkuja ja tarvikkeita. Tuotteet noudattelevat samaa ensiluokkaista laatua kuin Bentley-autotkin.

Bentley golf-kamat eivät ole vain kentällä makeiluun, vaan tuotteista on pyritty tekemään myös suoritukyvyltään ja laadultaan erinomaisia. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu yhteistyössä Professional Golf Europe -yrityksen kanssa. Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty viimeisintä tekniikkaa sekä käsityötä.

Golf-mailoissa käytetty rauta on käsintaottu Japanissa, Ichikawan kaupungissa. Vuosisataiset valmistustekniikat ovat lähtöisin jo Samurai-miekkojen ajalta. Nyt näitä taitoja hyödynnetään ensiluokkaisten golf-mailojen valmistuksessa.

Bentley automallien ja golf-varusteiden yhteneväisyydet eivät näy pelkästään Bentley-logon muodossa. Myös tuotteiden muotoilussa on nähtävissä viittauksia Bentleyn automalleihin. Tarkimmat voivat löytää tuotteista Continental GT -mallin takalokasuojan tai Mulsannen keulan muotoja. Myös Bentley-mallien sisustukseen tyypillisesti kuuluvavaa timanttitikkausta löytyy golf-varusteista.

Uudet tuotteet ovat myynnissä syyskuusta lähtien.

Bentley Golf collection