Helsingin Kamppiin, Radisson Blu Seaside Hotellin yhteyteen avautunut uusi Bistro Gimis on saanut inspiraationsa Stadista ja sen katukulttuurista.

Nimen lisäksi stadilaisuus ja katukulttuuri näkyvät ravintolan miljöössä ja tarjonnassa. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen tunnelma. Kortteliravintola Bistro Gimis tarjoaa reilua, modernia bistro-ruokaa rennolla otteella. Ruokalistalla näkyvät erityisesti paikalliset maut.

”Ravintola hyödyntää keittiössään paikallisten pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa, makkaraa Sörnäisista ja leipää Hertsikasta. Jälkiruuaksi voi nyt nauttia ensimmäistä kertaa ympäri vuoden Helsingin jäätelötehtaan suosittuja jäätelöitä. Jäätelön kyytipojaksi suosittelen Jallu-kastiketta, joka on syntynyt alueella aikoinaan toimineen ensimmäisen Jaloviinatehtaan innoittamana. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja stadin henkeen kehitettyjä drinkkejä, jotka ovat Son of a Punch:in cocktail-artistien käsialaa”, kertoo menusta vastannut keittiöpäällikkö Jussi Oinas.

Uutta ravintolassa on myös ravintolan yhteydessä sijaitsevat kaksi särmikästä kabinettia, joihin molempiin mahtuu noin 30 henkeä syömään, juhlimaan tai pitämään kokousta.