Bosen uudet QuietComfort 35 -langattomat kuulokkeet tarjoavat täysin uuden kokemuksen kuunnella musiikka ilman taustaäänien häirintää.

Kuulokkeissa on pienet mikrofonit korvakuppien ulko- ja sisäpuolella. Niiden avulla Bose QuietComfort 35 tunnistaa häiritsevät taustaäänet, joista menee tieto patentoidulle mikrosirulle. Kummallekin korvalle on oma mikrosiru. Ne tuottavat taustaääntä vastaavan, tarkan vastasignaalin millisekunnin murto-osassa. Kuuntelukokemus on ainutlaatuinen. Uuden taajuuskorjaimen ansiosta hiljaisuudesta ja musiikin kuuntelusta voi nauttia aivan uudella tavalla.

Langaton Bluetooth-yhteys

Erityisesti näitä kuulokkeita varten suunniteltu Bluetooth -yhteys takaa vakaan ja varman yhteyden kaikissa olosuhteissa. Kaikki Bosen langattomat uutuuskuulokkeet sisältävät NFC-tunnisteen, joka mahdollistaa helpon laitteiden yhdistämisen, musiikin ja puheluiden ohjauksen, äänikomennot tärkeimpiin ominaisuuksiin, kuten asetuksiin, soittajan tunnistamiseen ja akun tilaan.

Bose QuietComfort 35 -kuulokkeiden uudelleen ladattava litium-akku kestää käyttöä 20 tuntia. Yksinkertaiset ohjauspainikkeet ovat oikeassa korvakupissa: on/off-painikkeet, äänenvoimakkuus, toisto/pysäytys sekä puheluihin vastaus/päättäminen. Bose QC35 on saatavissa mustina tai hopeisina.