Musiikin kuuntelu voi tehostaa harjoittelua, tai ainakin treenit menevät mukavammin musiikin tahdissa. Langalliset kuulokemallit saattavat kuitenkin häritä harjoittelua.

Nyt Bose on julkaissut uudet SoundSport-kuulokkeet, jotka on suunniteltu sopimaan erityisesti harjoitteluun. SoundSport -kuulokkeissa on erityiset, urheilua varten suunnitellut versiot StayHear+-korvatyynyistä. Ne on suunniteltu mukaviksi ja pysymään paikalla harjoittelun aikana. Pehmeästä ja joustavasta silikonista tehdyt sateenvarjon muotoiset pehmusteet eristävät korvakäytävän hellävaraisesti. Samalla ulkoinen osa varmistaa kuulokkeen pysyvyyden.

Ulko- ja sisäkäyttöön sopivat SoundSport -kuulokkeet kestävät hikeä ja vettä tinkimättä erinomaisesta äänentoistosta. Kuulokkeihin sisäänrakennetut mikrofoni ja ohjain antavat käyttäjän vaihtaa kappaletta, säätää äänenvoimakkuutta tai vastaanottaa puheluita keskittymisen häiriintymättä.

Myyntiin on tulossa myös sykemittarin sisältävät SoundSport Pulse -kuulokkeet. Laite mittaa käyttäjän sykettä tarkasti korvan kautta. Sen tarkkuus vastaa rintaan kiinnitettävää sykevyötä. Sykemittari on yhteensopiva Runkeeperin, Endomondon ja muiden fitness-sovellusten kanssa. SoundSport-kuulokkeet kestävät yhdellä latauksella helposti maratonin. SoundSport Pulse -mallin akun kesto on jopa 5 tuntia ja SoundSportin 6 tuntia.

Bose SoundSport-kuulokkeiden suositushinta on 209,95 euroa. SoundSport Pulse on tulossa myyntiin syyskuussa hintaan 259,95 euroa. SoundSport -langattomien kuulokkeiden värit ovat musta ja vedensininen. Syyskussa myyntiin tulee myös sitruksenkeltainen malli. SoundSport Pulse -kuulokkeiden väri on voimakas punainen.