Chopard L.U.C Time Traveler One on Chopardin ensimmäinen matkailijalle suunniteltu kello, joka näyttää yhdellä vilkaisulla kellonajan maapallon eri puolilla.

Kuten maapallon ilmakehä, L.U.C Time Traveler Onen kellotaulu toimii useilla eri kehillä. Sisimmäisenä on päivyri, seuraavana paikallinen kellonaika ja kolmantena 24-tunnin kello, joka kertoo kellonajan eri aikavyöhykkeillä, joita edustavat uloimmalla kehällä olevat 24 kaupunkia.

Kellossa on käytössä aivan uusi 01.05-L -koneisto, joka on kehitetty ja myös valmistetaan Chopardin pajalla Fleurierissa, Sveitsissä. Koneisto on vain 6,52 mm paksu, minkä ansiosta myös kellon kuori on mukavan ohut, vain 12mm. 01.05-L on mekaaninen automaattikoneisto. Kellon käyntivara on 60 tuntia, eli kellon voi hyvin jättää yöpöydän laatikkoon rentouttavan vklopun ajaksi.

Chopard L.U.C Time Traveler One on saatavissa kolmena eri versiona; teräs, 18-karaatin rosekulta ja platina. Teräksisessä versiossaon musta kellotaulu ja oranssit viisarit. 18-karaatin rosekultaisessa mallissa on hopeanvärinen kellotaulu ja platinaisessa sinertävän harmaan. Nahkainen ranneke kuuluu jokaiseen malliin.