Laadukkaista miesten puvuistaan tunnettu italialainen Ermenegildo Zegna on esitellyt uuden, ”Zegna-miehelle” sopivan lentolaukun. Älkää nyt kysykö mikä ihme on Zegna-mies. Ilmeisesti hän on menevä herrasmies, joka matkailee vauhdikkaasti ympäri maailmaa.

Mutta ehkä tämä uutuus sopii muillekin, jotka tarvitsevat laadukasta ja tyylikästä matkalaukkua, jossa myös puvut matkustavat helposti mukana. Puvun pakkaaminen käsimatkatavarana kulkevaan lentolaukkuun kun asettaa omat haasteensa. Ainakin jos sen haluaa saada vielä siistinä perille.

Ermenegildo Zegna on ratkaissut ongelman jakamalla laukun sisäpuolen kahteen erilliseen osioon. Ensimmäinen osio on suunniteltu erityisesti pukuja varten, ja sisältää myös erityisen pukuhenkarin. Laukussa on tilaa kahdelle puvulle matkustaa mukavasti ja tyylikkäästi. Paidoille on suunniteltu oma tasku, jossa ne pysyvät siististi viikattuina paikoillaan.

Laukussa on ulkopuolinen lyhyempi tasku, johon mahtuu esim. passi, ja syvempään lokeroon sopivat puolestaan matkalukemiseksi suunnitellut sanomalehti tai kirja.

Laukun sisäpuoli on iskuja vaimentavaa materiaalia, joka muovautuu hieman matkatavaroiden mukaan, mutta palautuu taas muotoonsa kun laukun tyhjentää. Laukun ulkopinta on nahkaa. Valittavissa on esim. nappanahkainen tai vasikannahkainen versio. Laukun pohjassa on neljä 360-astetta pyörivää rengasta, joten laukku rullaa mukana myös tiukoissa käänteissä.

Ehkä ainut hieman huono puoli on turhan kova hankintahinta. Laukkujen hinnat ovat materiaalista riippuen 2475 ja 3745 euron välillä. Valittavissa on myös tyylikäs tumman ruskea, Maseratin logolla varustettu versio (2500eur).

ermenegildo-zegna-maserati-trolley_auki