Frederique Constant Analytics on laite, jolla voit itse tarkistaa mekaanisen kellon tarkkuuden. aikaisemmin tähän pystyivät vain kellosepät käyttämällä ammattityökaluja. Nyt kellon omistaja voi itse helposti ja nopeasti tarkistaa miten hyvin rannekello pysyy ajassa.

Kellon toiminnan tarkkailu käy helposti. Ensin kellon toimintaa tarkkaileva Analytics -klipsi asetetaan kellon päälle. Sitten käyttäjä avaa älypuhelimeen asennetun SwissConnect Analytics -ohjelman, joka on saatavilla iOS ja Android -laitteille. Frederique Constant Analytics tarkistaa kellon toiminnan muutamassa sekunnissa. Se havaitsee, jos kellon sekuntari heittää +/- 0,2 sekuntia 24-tunnin aikana.

Saadut tulokset tallentuvat diagrammiksi, joka voidaan tallentaa myöhempää vertailua varten. Analyticsin tukee eri taajuuksia. Sen avulla voidaan tarkistaa lähes kaikkien markkinoilla olevien mekaanisten kellojen tarkkuus. Jos omistaja ei tiedä kellon koneiston taajuttu, sovelluksella on tunnistustoiminto, joka selvittää kellon taajuuden.

Frederique Constant Analytics on hinnaltaan 99,00 eur.

frederique-constant-analytics-app