Sveitsiläinen kellovalmistaja Frederique Constantin Classics-malliston kellot tunnistaa tyylikkäästä ja ajattomasta ulkonäöstä. Classics-kellot ovat houkutteleva ja suosittu vaihtoehto, sillä tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle. Näiden korkealaatuisten kellojen hankintahinta on kohtuullinen, sillä Classics-malliston kelloja saa alle tuhannen euron hintaan.

Uusin tulokas mallistossa on Classic Moonphase Automatic. Kellossa on FC-330 mekaaninen automaattikoneisto. Tunti-, minuutti-, sekuntiviisareiden lisäksi myös päivyri on toteutettu viisarin avulla. Kellotaulun alalaidassa, kello 6:n kohdalla näkyy kuun vaiheet. 40-millisen kellon hopeanharmaassa kellotaulussa erottuvat selvästi isoin roomalaisin numeroin toteutetut tuntimerkinnät. Läpinäkyvän takakannen kautta voi ihastella koneiston toimintaa.

Uusi Classic Moonphase Automatic on saatavissa kolmena versiona; Kullatussa teräskellossa on tyylikäs nahkaranneke. Teräksisen kellon voi valita joko nahka- tai teräsrannekkeella. Nahkarannekkeita löytyy mustaa, sinista tai ruskeaa.