Garmin Fenix Chronos

Garmin Fenix ChronosUudessa Garmin Fenix Chronos premium-kellossa yhdistyvät näyttävä ulkomuoto sekä urheilukellon ominaisuudet, joten se sopii ranteeseen kaikkiin tilanteisiin.

Kellossa on titaanista taottu, kevyt ja kestävä kuori. Kellon 49 mm:n kehys on valmistettu samasta materiaalista. Lasi on valmistettu erittäin kovasta, naarmuuntumattomasta safiirilasista. Innovatiivinen harjattu titaanihybridihihna sisältää ensimmäisenä luokassaan titaaniset/elastomeeriset osat, jotka takaavat parhaan mahdollisen joustavuuden ja käyttömukavuuden. Kellon mukana tulee myös musta silikoninen urheiluhihna. Pikakiinnitysmekanismin ansiosta hihnan voi vaihtaa ilman työkaluja.

Garmin Fenix Chronos kellon ominaisuuksiin lukeutuvat mm. rannesykemittaus, lukuisat urheilusovellukset, navigointitoiminnot ja ABC-anturit (korkeus ja ilmanpainemittari sekä kompassi). Voit paikantaa sijaintisi ja seurata sitä ajan myötä tallentamalla jälkilokeja. Lisäksi saat tiedot esimerkiksi suoritusten matkasta, nopeudesta ja ajasta. TracBack-toiminnolla voit navigoida turvallisesti takaisin lähtöpisteeseen.

Garmin Fenix Chronos on saatavilla rajoitetusti syyskuusta alkaen. Kellon suositushinnat ovat 1099-1399 euroa.