Hublot esitteli uuden Classic Fusion Aerofusion Chronograph Concrete Jungle -kellon. Taiteilija Tristan Eatonin kanssa yhteistyössä suunniteltu kello on kunnianosoitus New Yorkin kaupungille. Kellon betoniviidakkoteema näkyy paitsi kellon nimessä, myös materiaalin muodossa.

Hublotin uutuuskellossa itsessään on nimittäin hieman betonia. Kellon kehä on epoksimuovia, johon on sekoitettu betonia. Keraamisen kellon halkaisija on 45mm. Safiirilasin läpi voi ihastella Hublotin mekaanisen automaattikoneiston toimintaa. Kellon takakantta koristaa Tristan Eatonin New York -aiheinen taide.

Uutuuskelloa valmistetaan vain 50 kappaletta, ja teemaan sopivasti ne ovat myynnissä vain Hublotin Madison Avenuen ja Fifth Avenuen myymälöissä New Yorkissa hintaan $19 500.

Tristan Eaton on taidemaalari, joka tunnetaan valtavan kokoisista seinämaalauksistaan. Eaton työt ovat värikkäitä, spraymaalilla maalattua mosaiikkeja. Tristan Eatonin töitä on nähtävisä yli 30 suurkaupungissa ympäri maailmaa. Myös Museum of Modern Art (MOMA) -taidemuseossa New Yorkissa on Tristan Eatonin näyttely.

hublot-classic-fusion-aerofusion-chronograph-concrete-jungle_takakansi