HyperX Cloud Revolver -pelikuulokkeet

HyperX Cloud Revolver -pelikuulokkeet ovat uusin tulokas HyperX:n Cloud –kuulokeperheeseen. Cloud-kuulokkeet ovat saaneet mainetta mm. hyvästä äänenlaadun, istuvuuden ja kestävyyden ansiosta.

Cloud ja Cloud II –kuulokkeiden tapaan uusissa HyperX Cloud Revolver –kuulokkeissa on muistivaahtoiset ja pehmeänahkaiset korvakupit sekä pääpanta takaamaan käyttömukavuutta myös pitkiin pelisessioihin. Kun taas teräsrungon jousituksen rakenne parantaa kuulokkeiden kestävyyttä ja vakautta.

HyperX Cloud Revolver –kuulokkeiden irrotettava mikrofoni tarjoaa terävän, puhtaan ja selkeän äänenlaadun sekä vähentää taustamelua. Se on yhteensopiva useiden sovellusten kanssa (PC, konsoli ja mobiililaite) ja on sertifioitu TeamSpeak sekä Discord –sovellusten kanssa ja myös yhteensopiva Skype, Ventrilo, Mumble ja RaidCall –alustojen kanssa.

Kuulokkeissa on 50-milliset, sisäänrakennetut kaiutinelementit. Ne tuottavat studiotason äänensyvyyttä ja parantavat äänentarkkuutta erityisesti “first-person shooter” ja “open environment” -peleissä. Toki kuulokkeet sopivat muuhunkin käyttöön. Musiikin ystäville Cloud Revolver -kuulokkeiden luvataan taroavan konserttisalia muistuttavan kuuntelukokemuksen.