IWC Schaffhausen esitteli kolme uutta moottoriurheiluhenkistä kellomallia, joita valmistetaan vain hyvin rajoitettuna eränä. Kaikkien kolmen kellon sydämenä on IWC:n uusi 69370 koneisto, jonka kellomestarit ovat rakentaneet 200 osasta. Kellon koneiston halkaisija on vain 30 mm ja paksuus 7,9 milliä.

Ingenieur Chronograph Edition “74th Members’ Meeting at Goodwood”

Ingenieur Chronograph Edition “74th Members’ Meeting at Goodwood” (IW380703) on kunnianosoitus jo perinteeksi muodostuneelle Goodwoodin moottoriurheilutapahtumalle. Punakultaisen, 42-millisen kellon ulkonäköön on haettu ideaa urheiluauton mittaristosta. Klassisen urheiluauton sisustus tulee mieleen myös kellon ruskeasta nahkarannekkeesta. Kelloa valmistetaan vain rajoitettu 74 kappaleen erä.

Ingenieur Chronograph Edition “Rudolf Caracciola”

1930-luvulla menestystä saavuttanut kilpa-autoilija Rudolf Caracciola on toiminut IWC:n toisen kellomallin innoittajana. Ingenieur Chronograph Edition “Rudolf Caracciola” (IW380702) -kellon ruostumattomasta teräsksestä valmistettu kuori, mustataustainen kellotaulu ja ruskea nahkaranneke ilmentävät 1930-luvun kilpa-autojen tyyliä. Kelloa valmistuu 750 kappaletta.

Ingenieur Chronograph Edition “W 125”

W 125 on tuttu tunnus ainakin kaikille 30-luvulla formulalähetyksiä seuranneille. Tuota nimeä kantoi Mersun kilparadoilla menestystä saavuttanut hopeanuoli, Mercedes-Benz
W 125 Silver Arrow. Tämän auton tyyliä seuraten IWC:n uutuuskellossa on hopeanvärinen kellotaulu ja mustat viisarit. Titaanisen kellon ulkonäön viimeistelee musta nahkaranneke. Ingenieur Chronograph Edition “W 125” (IW380701) kelloa valmistetaan 750 kappaletta.