Jalkapallo kiinnostavampaa kuin seksi

Nissanin teettämän tutkimuksen mukaan eurooppalaiset ilmoittivat jalkapallon seuraamisen kaikkein innostavimmaksi vapaa-ajan viettotavaksi. Eurooppalaiset käyttävät jalkapallon seuraamiseen enemmän aikaa kuin seksiin tai urheilemiseen. Kolme neljäsosaa vastaajista piti Mestarien liigan loppuottelua vuoden odotetuimpana urheilutapahtumana.

Tutkimukseen osallistui yli 5 000 vastaajaa Isosta-Britanniasta, Italiasta, Ranskasta, Saksasta ja Espanjasta. Heistä yli puolet (55 %) kertoi, että jalkapallon katseleminen saa heidät syttymään viikoittain tai kuukausittain. Henkilökohtaiset harrastukset (53 %) ja seksi (52 %) jäivät jalkapallon varjoon.

Tutkimuksesta ilmeni myös, että eurooppalaiset käyttävät suosikkijoukkueidensa seuraamiseen huomattavasti enemmän aikaa (3,2 tuntia viikossa) kuin seksin harrastamiseen (2,4 tuntia viikossa) tai urheilemiseen (2,6 tuntia viikossa). Elämän innostavimmista seikoista kysyttäessä miltei neljännes (24 %) vastaajista nimesi kannattamansa jalkapallojoukkueen.