Ruotsalaisen Moraknivin uusi Eldris‑puukko on pieni ja kätevä yleispuukko. Sen on kevyt kantaa mukana harrastuksissa, joissa joskus tarvitaan vähän terävämpää työkalua. Morakniv Eldris on yhtä pieni kuin taittopuukko, mutta siitä saa tukevamman otteen.

Eldris on monikäyttöinen puukko, joka sopii vaikka kiipeilyyn, telttailuun, piknikille tai nikkarointiin. Puukko painaa vain 80 grammaa, joten se on kevyt kantaa mukana. 14,3 senttimetriä pitkä ukko mahtuu hyvin taskuun tai repun sivutaskuun. Tupessa on lukitus, joka pitää puukon paikoillaan.

Puukon 59 mm pituinen terä on ruostumatonta erikoisterästä. Se on suunniteltu pysymään terävänä myös kovassa käytössä. Puukon erikoisominaisuus löytyy hamarapuolelta. Yhdessä tulustikun kanssa voi puukolla saada myös tulet syttymään. Tulustikku sisältyy Eldris Neck Knife -mallin pakkaukseen.

Morakniv Eldris ja Eldris Neck Knife -puukkoja saa mustana, punaisena, keltaisena, vihreänä ja sinisenä. Mallien suositushinnat ovat 29,80 eur (Eldris) ja 45,90 eur (Eldris Neck Knife).