Uusi, kymmenmetrinen Buster Phantom laajentaa Busterin venemallistoa aivan uuteen kokoluokkaan. Kymmenen hengen Buster Phantom on paitsi suurin, se on myös kaikkien aikojen nopein Buster.

Muista Bustereista poiketen Phantomiin perään voi laittaa kaksi moottoria. Tehokkain vaihtoehto on yhdistää kaksi 350-hevosvoimaista, Yamahan 5.3-litraista V8-moottoria. Näillä moottoreilla varustettuna Phantomin huippunopeus on yli 59 solmua. Suositeltu koneteho on 400–700 hv. Veneessä on kaksi polttoainetankkia joihin molempiin mahtuu 400 litraa menovettä.

Kaksimoottoriasennus mahdollistaa myös Yamahan elektronisen drive-by-wire -järjestelmän, Helm Masterin täysimittaisen hyödyntämisen. Lisävarusteena saatava Helm Master -järjestelmä tuo veneeseen joystick-ohjauksen, jonka avulla satamaan ajo onnistuu helposti elektroniikan ohjatessa moottoreiden suuntaa, tehoa ja vaihteistoa. Matka-ajossa on käytössä moottoreiden automaattinen synkronointi, vakionopeussäädin ja automaattinen moottoritrimmi.

Buster Phantomin runko painaa noin kaksi tonnia, joten moottoreineen ja polttoaineineen yhdistelmän kokonaispaino nousee 3000 kiloon. Pituutta veneellä on 9,48 metriä ja leveyttä 2,87 metriä. Matkustamosta löytyvät X-Craftin valmistamat joustoistuimet kuljettajalle ja kartturille sekä kolmelle matkustajalle. Takaosan U-sohvalle mahtuu istumaan toiset viisi henkeä.

Phantomin vakiovarustukseen kuuluu Buster Q -älynäyttö. Ohjauskonsoliin integroitu 16-tuumainen infotainment-järjestelmä kattaa kartat, moottorin mittarit sekä säätietojen, radion ja ohjevideoiden kaltaiset veneen toiminnot. Lisävarusteena on saatavana mm. AIS. Lisävarusteena Phantomiin saa kuljettajalle toisen 16-tuumaisen näytön ja kartturin paikalle 10-tuumaisen, jolloin veneessä on 42 tuumaa kosketusnäyttöjä.

Buster Phantomin toimitukset asiakkaille alkavat tammikuussa 2017.