Bose on esitellyt uuden langattoman Bose SoundTouch 300 -soundbar-kaiuttimen. Uutuuden luvataan tarjoavan soundbar-laitteiden luokassa aivan uudentasoinen kuuntelukokemus.

Uutuus on suunniteltu sopimaan niin musiikin kuunteluun kuin kotiteatterikäyttöön. SoundTouch 300 käyttää PhaseGuide-keilausta, jolla lähetetään signaalit kuuntelutilan vasemmalle ja oikealle puolelle. Näin musiikkikappaleen tai elokuvan erilliset äänikanavat kuuluvat sieltä, missä ei ole kaiuttimia. Laitteessa on digitaalinen signaaliprosessori, joka tuo tarkkuutta ja tasapainoa kaikille taajuuksille. Koska jokaisen huoneen koko, muoto ja sisustus ovat erilaisia, SoundTouch 300 käyttää ADAPTiQ-kalibrointia, jolla toisto sovitetaan
automaattisesti erilaisiin tiloihin.

SoundTouch 300 tarjoaa Wifi ja Bluetooth -yhteydet sekä NFC-ominaisuuden laitteiden helppoon yhdistämiseen. Vain yksi HDMI-kaapeli riittää SoundTouch 300:n yhdistämiseen
televisioon tai DVD-soittimeen.

Kuunteluelämystä voi täydentää vielä lisäosilla. Soundbarin seuraksi on saatavissa langaton bassoyksikkö Acoustimass 300 sekä langattomat tilaäänikaiuttimet Virtually Invisible 300. Osana Bosen SoundTouch -tuoteperhettä SoundTouch 300:n voi myös liittää langattomasti muihin SoundTouch -kaiuttimiin ympäri kotia.

Bose SoundTouch 300 soundbarin suositushinta on 799,95 euroa. Lisävarusteena myytävä bassoyksikkö on samanhintainen ja tilaäänikaiuttimien suositushinta on 399,95 euroa.