Mercedes-Benzin uudistunut E-mallisto täydentyy seuraavaksi coupe-versiolla. Auton ulkonäössä on paljon samaa C- ja S- sarjan coupe-mallien kanssa.

Auton pituus on kasvanut 123 mm, leveys 74 mm ja korkeus 32 milliä. Coupen kokonaispituus 4826 mm. Auto on suunniteltu neljälle matkustajalle. Akseliväli on 113 milliä pidempi kuin ennen, minkä ansiosta matkustamo on selvästi väljempi. Takaistuimella on jalkatilaa 74 ja pääntilaa 15 milliä enemmän. Hartiatila etupenkillä on kasvanut 50 ja pääntila 18 milliä.

E-Coupen moottorivalikoima tarjoaa alkuvaiheessa neljä vaihtoehtoa; E 220 d , E 200 , E 300 sekä E 400 4Matic. Kaikkien moottorin yhteydessä on vakiovarusteena 9G-Tronic-automaattivaihteisto. Taloudellisinta menoa tarjoaa nelisylinterinen dieselvaihtoehto. Sen yhdistetty kulutus on  4 l/100km ja CO2-päästöt 106 g/km.

Coupe tarjoaa myös uusia älykkäitä toimintoja. Älypuhelin sisältöineen voidaan nyt yhdistää auton Comand Online –järjestelmään, ja käytössä on myös langaton latausmahdollisuus. Auton lähiverkkoon kytkettynä matkapuhelin toimii myös auton digitaalisena avaimena, jolla auton voi avata, sulkea ja käynnistää. Puhelinmallista riippuen käytössä on joko Applen CarPlay- tai Googlen Android Auto –infotainment-järjestelmä. Mercedesin oma Concierce Service –palvelu on käytössä kaikille E-sarjan asiakkaille Mercedes me connect –toimintojen yhteydessä.

Ensimmäiset E-sarjan Coupet saapuvat Suomeen kevättalvella 2017.