Lauantaina 11. kesäkuuta vietetään kansainvälistä Moët Party -päivää. Juhlapäiväksi on valikoitunut 11. kesäkuuta, sillä samaisena päivänä vuonna 1967 kilpa-autoilija Dan Gurney juhlisti Le Mansin voittoaan suihkuttamalla Moët & Chandonin samppanjaa yllättäen yleisön päälle. Ja tästä lähtien samppanjan suihkuttelu on kuulunut voittajien rituaaleihin.

Lauantaina ei kuitenkaan ole tarkoitus suihkutella samppanjaa, vaan nautiskella siitä hyvässä seurassa. Helsingissä juhlat alkavat Mattolaiturilla klo 14 ja jatkuvat klo 20 ravintola Teatterissa, jossa julkistetaan myös uusi N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry -rosé-samppanja. Moët Partya juhlistetaan myös Turun Tårgetissa, ravintola Ilonassa Oulussa ja Tampereella sekä Hangon Casinolla.

Moët & Chandon julkistaa kesäksi kaksi uutta eksklusiivista rosé-samppanjaa. Ylellinen N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry -rosé-samppanja yhdistää kolmen samppanjanvalmistuksessa sallitun rypäleen parhaat puolet. Uutuudessa Pinot Noirin intensiivisyys kohtaa Meunierin mehukkuuden ja Chardonnayn raikkauden. Maultaan uutuus on kuiva, hienostunut ja pehmeä. Uusi N.I.R. Nectar Impérial Rosé Dry -samppanjan erikoisuuksiin kuuluu metalliyksityiskohtia sisältävä pullo, joka heijastaa valoa ja tuo loistokkuutta kesän arvokkaimpiin hetkiin.

Toinen uutuus, Moët Ice Imperial Rosé on maailman ensimmäinen rosé-samppanja, joka on valmistettu erityisesti jäiden kanssa tarjoiltavaksi. Moët Ice Imperial Rosén tuoksu yhdistelee kirsikkaa ja karpaloa kesän hedelmiin. Maultaan samppanja on raikas ja hedelmäinen. Häivähdys greippiä tuo mieleen kesän ja auringon. Se sopii täydellisesti kesän aurinkoisiin juhliin ja ystävien kanssa nautittavaksi.

N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry -rosé-samppanja on saatavilla 11.6. lähtien Helsingissä Ravintola Teatterissa sekä ravintola Ilonassa Oulussa ja Tampereella. Moët Ice Imperial on saatavilla kesän ajan ainoastaan Helsingin Kaivopuiston Mattolaituri-ravintolassa.