Vuodesta 2008 lähtien Naim on toteuttanut ensiluokkaisia audiojärjestelmiä Bentley automalleihin. Nyt Bentleyn ja Naimin yhteistyön tuloksista voi nauttia myös kotosalla.

Uusi Naim for Bentley Mu-so on korkealuokkainen, 450-wattinen, Bluetooth-yhteydellä varustettu audiojärjestelmä, jolla voi kuunnella musiikkia lähes mistä tahansa lähteestä, mukaanlukien Sportify, internet radio ja Airplay.

Jos haluaa laajentaa kuuntelukokemuksen koko taloon, voi järjestelmään liittää maksimissaan viisi kappaletta pienempiä Naim for Bentley Mu-so qb -satelliittikaiuttimia. Mu-so qb -kaiutinta voi käyttää musiikin suoratoistoon myös yksinään.

Ja silloin kun ei kuuntele musiikkia, toimii Naim for Bentley Mu-so loistavana sisustuselementtinä. Puisen kaiutinkotelon suojana on anodisoidusta alumiinista valmistettu kuori, jonka kyljen muotoilu muistuttaa Bentley Bentayga -mallin etusäleikköä. Kaiuttimen verkon värinä on Portland, joka löytyy luonnollisesti myös Bentley-autojen väripaletista. Ja kun laitteeseen kytkee virran, syttyy samalla taustavalo näyttävään Naim for Bentley -logoon.

Naim for Bentley Mu-son voi tilata esimerkiksi Bentleyn verkkokaupan kautta.