Nathan Drake palaa seikkailemaan Playstation 4 -konsolille Uncharted-pelisarjan viimeisessä osassa.

Uncharted 4: A Thief’s End -pelin tarina sijoittuu kolme vuotta edellisen Uncharted-pelin tapahtumien jälkeen. Mestarivaras Nathan Drake on lopettanut haaveet seikkailuista ja tarunhohtoisista aarteista. Mutta kun Nathanin kauan kadonneeksi luultu isoveli Sam saapuu pyytämään apua, on mies pian keskellä seikkailua. Veljekset lähtevät etsimään kapteeni Henry Averyn aarrekätköä, mutta joutuvat keskelle salajuonta jossa panoksena ovat paitsi kätketyt rikkaudet myös läheisten henki.

Seikkailupelin pääosissa nähdään videopelialan tunnetuimpia näyttelijöitä. Päähenkilö Nathan Draken roolissa esiintyy Uncharted-konkari Nolan North, joka on toiminut hahmon äänenä jo vuodesta 2007. Sam Draken roolissa kuullaan peleistä ja TV-sarjoista tunnettu Troy Baker.

Uncharted 4 Playstation PS4Peli on saanut hyviä arvosteluja Suomessa. Gamereactor.fi antoi Uncharted 4: A Thief’s End -pelille täydet 10 pistettä. Arviossa kiiteltiin muun muassa henkilöhahmojen kemiaa ja ”leffamaista” seikkailua, josta nauttivat niin elokuvien kuin pelienkin ystävät.

Konsolipelien erikoislehti Pelaaja arvioi pelin pistein 9/10 ja kehui pelinkehittäjää tyylikkäästä Uncharted-sarjan päätöksestä: ”Ihmeen tutulta tuntuva, mutta ehdottoman taidokkaasti tehty seikkailu näyttää, miten hittipelisarja pitää lopettaa.”

Uncharted 4: A Thief’s End -peli on saatavissa PlayStation 4 (PS4) -pelikonsolille tästä päivästä lähtien. Lisätietoja Uncharted 4-verkkosivuilla.