Electronics Arts on julkaissut NHL 17 -pelin PlayStation 4 ja Xbox One -alustoille tarjoten lätkäfaneille aivan uusia pelikokemuksia.

Pelin kehittämisessä on kuunneltua runsaasti pelaajien antamaa palautetta, jotta peli vastaisi entistäkin paremmin fanien toiveisiin. NHL:n uusin versio ei tarjoa ainoastaan päivitettyjä joukkue- ja pelaajatietoja, vaan aivan uutta sisältöä jonka avulla voi sukeltaa yhä syvemmälle jääkiekon maailmaan. NHL 17 sisältää kolme täysin uutta pelimuotoa sekä entistä monipuolisemmat ja yksityiskohtaisemmat muokkaustoiminnot, joiden ansiosta voit hallita jokaista hetkeä kaukalossa.

Draft Champions, Franchise Mode ja World Cup of Hockey ovat aivan uusia lisäyksiä NHL-peliin. Nyt on mahdollista tuntea jännitys Draft Championsissa, ja hallita joukkueen liiketoimintaa Franchise Modessa, missä pelaajat vastaavat omista suorituksistaan joukkueen omistajalla. Franchise Modessa voit myös hallinnoiden budjettia, pelaajia ja jopa uudelleensijoittelua. World Cup of Hockey -moodissa pääset kokemaan kansainvälisen kiekkoturnauksen huuman.

Uusien pelimuotojen lisäksi pelaajat voivat kokea koko pelin entistä intensiivisemmin uusien maalivahtien, hyökkäys- ja puolustustaktiikoiden sekä luita murskaavan Collision Physicsin ansiosta. Aivan uudenlainen muokkaustoiminto EA Sports Hockey Leaguessa antaa pelaajille mahdollisuuden elää lätkäunelmansa todeksi, ja onnistumisia voi juhlistaa kymmenien uusien maalijuhlien muodossa. Hockey Ultimate Team nousee aivan uudella tasolle uuden “Synergy” toiminnan avulla. Tämä aivan uusi toiminto lisää peliin syvyyttä tunnistamalla kiekkolijoiden eri pelityylit niin ketjun kuin koko joukkueenkin osalta.

NHL 17 on saatavilla nyt jälleenmyyntiliikkeistä sekä digitaalisena versiona PlayStation Network ja Xbox Live -palveluista.