Nuorten kuljettajien täyssähköinen McLaren P1

McLaren on jo aiemmin julkistanut yhdeksi päätavoitteekseen esitellä täyssähköinen urheiluauto lähitulevaisuudessa. Nyt sellainen on tarjolla. Tosin tämä ensimmäinen sähkötoiminen McLaren P1 on suunnattu vain hyvin rajoitetulle kuljettajajoukolle.

Auto on suunniteltu 3-6 vuotiaille. Se on kuitenkin vain suositus. Vanhemmatkin kuljettajat saavat nautiskella vauhdin hurmasta tällä sähköautolla, jos vain mahtuvat ohjaamoon.

Vaikka tämä pienoisversio muistuttaa ulkoisesti täysikokoista sisarmalliaan, on autoissa muutamia isoja eroja. Ohjauspyörä on keskellä, kuten legendaarisessa McLaren F1-mallissa. Lisäksi nuoret kuljettajat saavat nauttia avoautoilusta, kun taas oikea McLaren P1 on aina kovakattoinen. Ja vaikka yleensä McLaren tarjoaa lähes rajoittamattoman valikoiman ulkovärejä, on tämä erikoismalli aina keltainen.

Jopa suoristuskyky vastaa sitä mitä McLarenilta voi odottaa. Leikkiauto kiihtyy nollasta huippunopeuteen kahdessa sekunnissa. Autossa on jopa pakki, joka voi olla kätevä jos on tullut kurvattua väärälle leikkipaikalle. Auto ”käynnistyy” nappia painamalla ja samalla kytkeytyvät ajovalot ja mp3-soitin, josta löytyvät suosituimmat lastensävelmät.

Auto tulee myyntiin lokakuun lopulla ja sen suositushinta on £375,00.