St. Regis Abu Dhabi -luksushotelli avaa sviittinsä ovet ja tarjoailee vierailleen ainutlaatuisen ruokailuelämyksen pilvissä.

Ruokamatka alkaa hotellin aulasta, mistä hotellin hovimestari saattaa vieraat yksityishissillä ylös sviittiin. Siellä vieraat saavat nähdä makuuhuoneet, kylpyläosaston sekä oman elokuvasalin. Jokaisessa sviitin huoneessa on tarjolla erilaisia herkkuja; makeisia, juustoja, jälkiruokia, ostereita, kaviaaribaari ja tietysti baari, jossa päivitystää hotellin baarimestari. Ruokailujen välissä vieraat voivat nauttia hieronnasta tai manikyyristä kylpyläosastolla.

St. Regis Abu Dhabi -hotellin sviitti sijaitsee 220 metrin korkeudessa, Dubain Nation Towers -pilvenpiirtäjät yhdistävällä sillalla, kerroksissa 48 ja 49. Normaalisti yöpyminen tässä 1120-neliöisessä huoneistossa maksaa 36 000 eurosta ylöspäin (AED150,000). Nyt hotellin vierailla on mahdollisuus päästä näkemään tämä sviitti ja nauttimaan herkuista vain 100 euron hinnalla per henkilö. Tosin mukaan mahtuu vain 50 nopeinta.

Brunssiperjantait järjestetään kuukauden viimeisenä perjantaina; 29.4, 27.5, 29.7 ja 26.8.