Polar on esitellyt uuden, Polar M600 Android Wear -älykellon. Sen ominaisuudet ovat optimoitu urheilukäyttöön, mutta virtaviivaisen designin ansiosta sopii ranteeseen myös muulloin.

Polar M600 -älykello mittaa sykkeen suoraan käyttäjän ranteesta kuuden LED-valon avulla hyödyntäen optista rannesykkeen mittausta. Polar Android Wear -sovelluksella käyttäjä voi mm. mitata 24/7 aktiivisuutta ja hyödyntää Polarin Smart Coaching -ominaisuuksia. Integroidun GPS:n avulla käyttäjä voi seurata vauhtia ja matkaa.

Kellossa on 1,3 tuuman kosketusvärinäyttö ja 4GB sisäinen muisti. Kellon akunkesto on jopa 48 tuntia kun se on yhdistettynä Android-laitteeseen. Vaihdettava ranneke on pehmeää silikonia ja sitä on saatavana mustana ja valkoisena. Punainen väri tulee myöhemmin tänä vuonna.

Polar M600 antaa käyttäjälle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Urheilun ja päivittäisen aktiivisuuden lisäksi käyttäjä voi hyödyntää Android Wearin ääniohjausta, muokattavia kellotauluja, kalenteri-ilmoituksia, lukea ja vastata tekstiviesteihin, selata sosiaalisen median syötteitä sekä käyttää yli 4000 kolmannen osapuolen sovellusta Google Play -kaupassa.

Käyttäjä voi tarkastella aktiivisuutta, sykkeitä ja unta Polar Flow-mobiilisovelluksessa (iOS ja Android). Polar Flow -verkkopalvelussa on mahdollista tutkia vielä tarkemmin kuntoon, palautumiseen ja edistymiseen liittyviä tietoja. Polar M600 käyttäjät voivat myös hyödyntää uutta, ilmaista Polarin juoksuohjelmaa. Mukautuvat ohjelmat ohjaavat käyttäjää harjoittelemaan 5 km, 10 km, puolimaratonin ja maratonin juoksemista.

Polar M600 on saatavilla mustana ja valkoisena  M/L-kokoisena Polarin verkkokaupasta elokuuussa ja valikoiduista liikkeistä syys-lokakuussa. Kellon suositushinta on 349,90 euroa