Porsche Design ja KEF ovat yhdistäneet osaamisensa ja luoneet Hifi-malliston, jossa yhdistyvät Porsche Designin muotoilu ja KEFin korkealuokkainen äänentoisto. Mallisto sisältää kolme laitetta; Gravity One, Motion One ja Space One.

Porsche Design KEF Gravity One

porsche-design-kef-gravity-oneGravity One on näyttävä Bluetooth-kaiutin, joka tarjoaa musiikkinautintoja kotona tai matkalla. Bluetooth-yhteyden lisäksi laitteessa on 3,5mm aux-sisääntulo. Yhdellä latauksella voi kuunnella musiikkia 10 tuntia, ja tarvittaessa laitteesta voi antaa apuvirtaa vaikka kännykälle usb-portin kautta. Anodisoidusta alumiinista valmistetun kaiuttimen mitat ovat 215x56x63 mm. Gravity One -kaiuttimen hinta Porsche Design-verkkokaupassa on 380 euroa.

Porsche Design KEF Space One

porsche-design-kef-space-oneSpace One -kuulokkeissa on ulkopuolisia häiriöääniä tehokkaasti suodattava Active Noice Cancellation -järjestelmä. Näin kuulokkeilla voi uppoutua yhä syvemmälle musiikin maailman ulkopuolisista häiriötekijöistä välittämättä. Täydellä latauksella on mahdollista kuunnella musiikkia 50 tuntia. Jos siis haluatte nuorison pysyvän kaksi vuorokautta kerrallaan omissa maailmoissaan niin tässä hyvä lahjaidea. Gravity One -kuulokkeiden hinta Porsche Design-verkkokaupassa on 420 euroa.

Porsche Design KEF Motion One

porsche-design-kef-motion-oneMotion One -nappikuulokkeissa on IPX5-tason suoja kosteudelta, joten ne sopivat myös aktiiviseen liikkumiseen. Bluetooth-yhteyden kautta on mahdollista kuunnella musiikkia 10 tuntia putkeen, tai rajattomasti piuhan kautta. Motion One -kuulokkeiden hinta Porsche Design-verkkokaupassa on 250 euroa.