IWC Schaffhausen esittelee kolme, rajoitettuna eränä valmistettavaa Portugieser Chronograph Rattrapante -erikoismallia.

IWC ensimmäisen Portugieser Chronograph Rattrapante (3712) -kello näki päivänvalon vuonna 1995. Kello herätti kiinnostuksen paitsi tyylikkäällä ulkonäöllään, myös erikoisen teknisen ominaisuuden ansiosta. Kellossa oli nimittäin erikoinen tupla-ajanotto, minkä johdosta kellossa on ylimääräinen painike kello 10:n kohdalle.

Tämä erikoinen kronografi oli viimeksi tuotannossa vuonna 2006. Nyt IWC tuo kellon takaisin kolmena erikoismallina, jotka ovat nimetty IWC:n Milanon, Pariisin ja Munchenin liikkeiden mukaan.

Kellotaulun perusilme on lainattu alkuperäisestä, vuoden 1995 mallista. Kunkin kellon takakannessa on puolestaan kaupunkien erityistuntomerkki. Kaikissa kelloissa on IWC:n käsinvedettävä 76240-koneisto.

Portugieser Chronograph Rattrapante Edition ”Boutique Milano” (IW371215) -mallissa on kultainen kellon kuori ja sininen kellotaulu. Tätä mallia valmistetaan ainoastaan 100 kappaletta. ”Boutique Rue de la Paix” (IW371216) ja Edition ”Boutique Munich” (IW371217) malleja valmistetaan molempia 250 kappaletta. Niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori sekä sininen tai musta kellotaulu.

Kellot ovat myynnissä vain kyseisen kaupungin IWC -liikkeissä. Kiinnostuneet kelloharrastajat voivat varata omansa myös IWC Concierge Servicen kautta.