Rolls-Roycen automallisto on monipuolistunut viime vuosina merkittävästi. Nykyään Rollsin mallistossa on myös hieman pienempiä malleja mahtavan Phantomin lisäksi. Rolls-Royce malleja myydään varakkaille asiakkaille lähes joka puolella maailmaa, paitis Pohjoismaissa. Tähän saakka edes Ruotsissa tai Norjassa ei ole ollut virallista Rollsin myyntipistettä.

Nyt tähän tulee onneksi muutos. Rolls-Royce nimittäin avaa uuden virallisen myyntipisteen Tukholmaan. Se on samalla ensimmäinen Rollsin virallinen myymälä Pohjoismaissa. Nyt on siis entistä lyhyempi matka lähteä ostamaan laatuautoa, tai käyttää sitä huollossa.

Rolls-Royce Motor Cars Stockholm aukeaa elokuun lopulla Tukholman keskustaan, Stureplan-aukion tuntumaan. Uuden myymälän ja esittelytilan toiminnasta vastaa Callisma Group. Vaikka uusi myyntipiste tavoittelee asiakaskuntaa etupäässä Ruotsista, palvelee se samalla koko Pohjoismaiden aluetta sekä Baltian maita.

”Uusi jälleenmyyntipiste on osoitus Rolls-Roycen halusta kasvaa uusille markkinoille, uusien asiakkaiden pariin. Näemme Ruotsissa kasvavaa kiinnostusta koko Rolls-Royce -mallistoa kohtaan, mukaan lukien uusimmat Dawn ja Black Badge -mallit.” kommentoi uutta myyntipistettä James Crichton, Rolls-Roycen aluejohtaja.