Kun ulkona on syksyn sateisen harmaat kelit, ovat kirkkaammat värivaihtoehdot mukava piristys päivään. Ja vielä jos ne värit löytyvät Rolls-Royce Dawn -avomallista, aina parempi.

Muotisuuntausten innoittamana, ja muotitalojen esimerkkiä seuraten, Rolls-Royce on esitellyt Dawn-mallin Kevät/Kesä 2017 -muotikokoelman. Huomita herättäviä yksityiskohtia mallistossa ovat kirkkaat värisävyt, jotka tulevat hyvin esille valkoisen auton yhteydessä.

Rolls-Royce keräsi joukon lahjakkaita suunnitelijoita luomaan yksilöllisen sisustuksen kolmeen Rolls-Royce Dawn-malliin käyttäen vain ensiluokkaisia materiaaleja. Tiimin työn tuloksena syntyi ”Dawn – Inspired by Fashion” -autot, joiden erikoisväreiksi valikoituivat Mugello Red, Cobalto Blue ja Mandarin. Kunkin auton kohdalla tulevat sisustuksessa esille erikoisvärit punainen, sininen ja oranssi, jotka korostavat sisustuksen päävärejä, mustaa ja valkoista.

Nämä erikoismallit eivät tule tuotantoon, vaan ovat esimerkkejä siitä mitä asiakas voi autoonsa valita, jos haluaa jotain yksilöllistä ja muista poikkeavaa. Nyt olisi vielä hyvin aikaa laittaa tilaus tehtaalle, niin voisi saada yksilöllisin värein sisustetun Roll-Roycen kevääksi.

Rolls-Royce Dawn Inspired by Fashion