Musiikkia kuunnellessa liikuntaa sujuu melkein huomaamatta. Samsungin Gear IconX -uutuus yhdistää langattoman kuulokkeen ja aktiivisuusmittarin yhdeksi pieneksi korvanapiksi. Nämä korvanappikuulokkeet mittaavat suoritustasi ja antavat palautetta treenistä, samalla kun kuuntelet musiikkia.

Kevyet ja mukavasti korviin istuvat langattomat nappikuulokkeet aktivoituvat heti, kun kuulokkeet laitetaan korviin. Paketin mukana saat kolmet erikokoiset vaihtopäät. Nappikuulokkeet tallentavat seuranta- ja aktivisuusdataa. Laitteen muistiin jää mm. matkan pituus, nopeus, kesto, syke ja kulutetut kalorit. Kerätty data synkronoituu automaattisesti S Health -sovelluksen kanssa.

Voice Guide -ominaisuus antaa välittömän puhutun palautteen harjoituksen edistymisestä ja samalla mahdollistaa ilman erillislaitteita toimivan musiikinkuuntelukokemuksen. Laitteessa on Bluetooth-tuki ja sisäinen tallennustila, johon mahtuu peräti 1000 mp3-musiikkikappaletta, joita voi valinta ja vaihtaa napauttamalla ja pyyhkäisemällä kuulokkeita.

Samsung Gear IconX tulee myyntiin kesän aikana. Sen suositushinta on 250 euroa.