Samsungin uusi Gear S3 on tullut myyntiin. Uutuus on kehitelty yhteistyössä sveitsiläisen kellosuunnittelijan, Yvan Arpan kanssa. Gear S3 muistuttaakin entistä selvemmin perinteistä rannekelloa.

Gear S3 on saatavissa kahtena versiona; perinteinen Classic sekä sporttisempi Frontier. Molemmissa malleissa ovat samat monipuoliset ominaisuudet, ja ovat sekä vedeltä että pölyltä suojattuja. Kellossa on entisestään paranneltu Always On -toiminto, minkä ansiosta kellotaulu näkyy vaikka laite olisi lepotilassa. Gear S3:ssa on 22 millimetrin rannekekiinnitys eli siihen sopivat useimmat tavalliset kellorannekkeet. Rannekkeiden vaihtamisen lisäksi käyttäjä voi toteuttaa omaa tyyliään muokkaamalla kellotauluja oman maun mukaan.

Gear S3 tuo puhelimen tärkeimmät toiminnot suoraan ranteeseen. Käyttäjä saa valitsemansa ilmoitukset, voi vastata puheluihin ja viesteihin tai sähköposteihin voi vastata kellon kautta. Samoin lempisovelluksien uusimmat päivitykset saapuvat saataville ilman tarvetta puhelimen käytölle.

Laitteessa on sisäänrakennettu GPS, jonka avulla voi vaikka tarkastella juoksulenkin reittiä. Samsungin S-Health-sovelluksella ja sykemittauksella voi seurata helposti niin arkiliikuntaa urheilusuoritteita. Kello tunnistaa automaattisesti erilaisia harjoituksia ilman että käyttäjän tarvitsee määritellä mitä halutaan mitata.

Samsung Gear S3 on nyt saatavissa Frontier tai Classic -mallina 399,00 euron suositushintaan.