Sony esitteli TV-mallistoonsa viisi uutta 4K HDR Android -ruutua. Kaikki uutuusmallit tarjoavat korkealaatuisen katseluelämyksen sekä siällön 4K-skaalauksen kuvalähteestä riippumatta.

Android-käyttöjärjestelmän avulla television toimintoja voi muokata entistä paremmin vastaamaan omia käyttö- ja katselutarpeita. Voit katsella älupuhelimen sisältöä isolta ruudulta, tai katsoa esim. Netflixiä, Youtube-videoita tai MTV Katsomon ja Yle Areenan tarjontaa verkkoyhteyden avulla.

4K -kuvatarkkuus tarjoaa yli neljä kertaa enemmän yksityiskohtia kuin Full HD. Yli kahdeksalla miljoonalla pikselillä uudet televisiomallit tarjoavat intensiivisiä yksityiskohtia ja upean kuvanlaadun. Elokuvat, tv-sarjat, valokuvat ja älypuhelimen sisältö näyttävät paremmilta kuin koskaan. Uudet mallit ovat myös HDR-yhteensopiva, joten ne voivat vastaanottaa ja prosessoida uutta HDR-videostandardia.

Eikä uusien mallien ulkomuotokaan ole kovin paha, joten ne istuvat hyvin olohuoneeseen, tai vaikka makkariin, jos vaimo antaa luvan.

Uudet mallit ovat XD83, XD80, XD75, XD70 ja SD80. Sonyn uusien Android-televisiomallien saatavuus ja hinnoittelu tarkentuu myöhemmin.