Vuoden 2016 aikana nähtiin monenlaista eri partatyyliä, aina siloposkista pukinpartoihin ja tuuheisiin tukkimiespartoihin. Vuoden 2017 lähestyessä Braun kysyi naisilta minkälaista partatyyliä he toivoisivat näkevänsä miehillä.

Kyselyyn vastasi 4000 naista Yhdysvalloista, Britanniasta, Saksasta ja Ranskasta. Vastausten perusteella voidaan todeta että sänki on tullut jäädääkseen. 42 prosenttia vastaajista piti sänkeä parhaana partatyylinä vuonna 2016. Yli puolet piti kuitenkin parrattomasta naamasta, ja 55 prosenttia vastaajista toivoi kumppaninsa valitsevan parrattoman lookin vuonna 2017.

Jopa 61% toivoi saavansa suukon mistelinoksan alla parrattomalta mieheltä, ja vain yksi prosentti valitsi viiksellisen pusuttelijan.

Kolme neljästä brittinaisesta piti hyvin hoidettua partaa tai parratonta naamaa tärkeänä tekijänä kumppanissaan. Ja joka kolmas suunnitteli hankkivansa parranajokoneen tai -terän miehelleen joululahjaksi toimimaan pienenä vinkkinä että jotain pitäisi parralle tehdä.

Joulun alla naisilta kysyttiin myös Joulupukin ulkonäöstä. 66% piti pukin perinteisestä parrasta, mutta 24% ajattelin pukin näyttävän paremmalta sängen kanssa.