Vaikka pakettiauto onkin hyötyajoneuvo, ei senkään tarvitse silti näyttää tylsältä. Ford on esitellyt Transit Customista rajoitettuna eränä valmistettavan Black Edition -erikoismallin.

Keväällä 2017 saapuva Black Edition on saanut inspiraationsa Fiestan ja Focuksen Red- ja Black-erikoisversioista. Auton erikoisväritykseen kuuluvat katon, sivupeilien ja helmojen yksityiskohdat sekä sivuraidat. Lisäksi mukana tulevat mustat 17 tuuman kevytmetallivanteet.

Uuteen Transit Custom Black Editioniin on tarjolla neljä värivaihtoehto; Race Red -punainen, Impact Blue -sininen ja Frozen White -valkoinen Jet Black -mustilla korostuksilla ja Absolute Black -musta Race Red -punaisilla korostuksilla. Suomeen näistä on tulossa saataville Frozen White -valkoinen Jet Black -mustilla korostuksilla.

Kaikissa Ford Transit Custom Black Edition -ajoneuvoissa on lyhyin L1-akseliväli ja matalin L1-katto. Moottorina on 170-hevosvoimainen 2.0 litran Ford EcoBlue-dieselmoottori kuusinopeuksisella vaihteistolla, ja varustukseen kuuluu myös Sport-mallin urheilullisempi alusta.

Black Edition -malleja tulee Eurooppaan vain 1000 kappaletta. Jos ei ehdi nopeimpien joukkoon saamaan omaa Black Edition -erikoismallia, voi hyvänä vaihtoehtona ottaa Transit Custom Sport -mallin, josta löytyy nyt jo kahdeksan eri versiota.

ford-transit-custom-black-edition-frozen-white
Ford Transit Custom black Edition Frozen White