Stockmann Herkun uusi BBQ RUB BAR

Stockmann Herkun uutuus tälle grillikaudelle on BBQ RUB BAR. Nyt saat Stockmannin liha- ja kalatiskiltä grilliherkkujen lisäksi yhteensopivan kuivamarinadin. BBQ RUB BARissa voit tutustua mausteseoksiin etukäteen. Nuuhki, maistele ja löydä oma suosikkisi.

”Rubbaaminen eli kuivamarinointi on tämän kesän uutuus grillauksessa. Kuivamarinointi maustaa tuotteen paremmin, koska kaikki mausteet on suorassa kosketuksessa maustettavaan tuotteeseen. Lisäksi mausteet muodostavat hitaassa BBQ kypsennyksessä herkullisen kuoren eli ns. ”kaarnan” tuotteen pintaan.”, kertoo Stockmann Herkun keittiömestari Torsti Uotila.

Stockmann Herkun kuivamarinadivalikoima sisältä seuraavat makuyhdistelmät:

Grill Argentina

Voimakkaasti hedelmäistä paprikaa ja sipulia, aromissa pippuria ja yrttejä, mukavan mausteinen jälkipotku. Sopii  erityisesti naudanlihalle, hyvä myös porsaanlihalle

Marrakech

Aromikkaita paahdettuja mausteita, virkistävästi chiliä ja raikas mintun vivahde. Sopii erityisesti karitsanlihalle sekä kananpojalle.

Ras el Hanout

Lämmin itämainen sekoitus mm. muskottia, maustepippuria ja inkivääriä. Sopii karitsan- ja naudanlihalle ja kananpojalle.

Curry Jaipur

Miedon tulinen, hedelmäisen hapokas; sumakkia, sarviapilaa ja korianteria. Sopii mm. kananpojalle, porsaan- ja naudanlihalle, kalalle ja äyriäisille.

Curry Orange

Paahdetun mausteinen curry, chilin lämpöä ja aavistus appelsiinia. Sopii porsaan- ja naudanlihalle ja kananpojalle sekä lohelle ja äyriäisille.

Cajun

Kreolityylinen savunmakuinen maustesekoitus; chiliä ja roomankuminaa. Sopii naudanlihalle, ribseille, chicken wingseille, lohelle ja äyriäisille.

Thai 7 Spices

Tuttuja thai-makuja; sitruunaruohoa, korianteria ja valkosipulia, kevyesti chiliä. Sopii erityisesti äyriäisille, kalalle, porsaanlihalle ja kananpojalle.

Kaikki BBQ RUB BAR -kuivamausteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja suurin osa ei sisällä suolaa lainkaan.