TomTom Touch aktiivisuusranneke mittaa myös kehon koostumuksen

TomTom tuo markkinoille ensimmäisen aktiivisuusrannekkeen, joka mittaa myös kehon koostumuksen. Kosketusnäytöllä varustettu TomTom Touch seuraa aktiivisuuttasi ja mittaa sekä sykkeen että lihas- ja rasvaprosentin suoraan ranteesta.

Aiemmin kehonkoostumusmittaus on vaatinut tuekseen kalliita laitteita tai erikoisvalmisteisia vaakoja. TomTom Touch on suunniteltu liikkujalle, joka on kiinnostunut seuraamaan aktiivisuuttaan suoraan ranteesta. Ranneke mittaa askelia, unta, sykettä ja poltettuja kaloreita. Urheilutilassa ranneke soveltuu esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn tai kuntosalille.

Älypuhelin toimii aktiivisuusrannekkeen jatkeena. Tärkeimmän informaation saa halutessaan puhelimeen ilmoituksina, ja TomTom MySports -sovellus kertoo suoritusten tarkat tiedot tilastoina ja graafeina. Ranneke on mukavan kapea ja saatavissa useassa eri värissä.

TomTom Touch -aktiivisuusrannekkeen voi tilata ennakkoon netin kautta osoitteessa www.tomtom.com/fitness hintaan 149 euroa. Koko valikoima tulee vähittäiskauppoihin lokakuussa.