TomTomin Golfer 2 -golfkello auttaa kehittämään peliä

TomTom tuo markkinoille entistä kehittyneemmän Golfer 2 -golfkellon. TomTom Golfer 2 on GPS-kello, joka rekisteröi golfaajan lyöntejä automaattisesti. Lyöntien perusteella kello kokoaa kattavan analytiikan, joka auttaa arvioimaan suorituksia kierroksen jälkeen. Onnistumisia ja huteja voi jälkikäteen tarkastella TomTom MySports -sovelluksessa.

Lyöntivaiheessa vilkaisu golfkelloon kertoo etäisyyden esteisiin ja viheriöön, mikä auttaa tekemään oikean päätöksen niin avaus- kuin lähestymislyönnin osalta. Jälkikäteen suorituksia voi tarkastella TomTom MySports -sovelluksessa.

Golfer 2 -kello sisältää tarkat etäisyydet esteisiin ja viheriöille yli 40 000 golfkentältä Suomesta ja eri puolilta maailmaa. Golfarin ei tarvitse arvailla, vaan lyöntivaiheessa nopea vilkaisu kelloon kertoo etäisyyden esteisiin ja viheriöön.

TomTom Golfer 2 sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:

  • Automaattinen lyöntiseuranta
  • Etäisyysnäyttö kertoo tarkat etäisyydet esteisiin sekä viheriöiden eteen, keskelle ja takareunaan
  • Viheriönäkymä paljastaa viheriön muodot ja esteet ennen lyöntiä
  • Tuoreet kenttätiedot voidaan päivittää langattomasti älypuhelimen kautta
  • Automaattinen tuloskortti kerää tietoa parhaiten pelatuista rei’istä ja kertoo, millainen on potentiaalinen ihannekierros.
  • Kello on vedenpitävä 40 metrin syvyyteen asti

Kevyt ja kestävä urheilukello soveltuu myös jokapäiväiseen käyttöön. Kellossa on vaihdettava ranneke, mikä parantaa käyttömukavuutta. TomTom Golfer 2 tulee kauppoihin kesäkuussa, ja sen suositushinta on 249 euroa.