Tuoksu kuin David Beckham

David Beckham Beyond ForeverNo aivan sitä ei mainosteksti lupaa – että David itse tätä käyttäisi, mutta ainakin pullo kantaa hänen nimeään.

Jalkapallolegendan uusin tuoksu Beyond Forever huokuu selkeää maskuliinisuutta. Se on saanut innoituksensa halusta toteuttaa unelmiaan sekä intohimosta tehdä kaikkensa niiden toteutumisen eteen.

”Intohimo ohjaa kaikkea tekemistäni ja pidän huolta siitä, että minulla on aina uusi päämäärä, jota kohti pyrin. Mielestäni on tärkeää tuntea rakkautta tekemiään asioita kohtaan ja keskittyä saavuttamaan päämääränsä,” kommentoi David Beckham.

Beckhamin uusimman tuoksun luojana toimi Natalie Lorson Firmenichiltä. Hän kuvaa Beyond Forever -tuoksua seuraavasti: ”Tuoksu on omistettu elegantille, modernille miehelle, joka ei pelkää kohdata uusia haasteita, olipa kyse urheilusta, rakkaudesta tai elämästä.”

Uusia tuoksuja pääsee haistelemaan elokuussa, kun tuotteet saapuvat kauppoihin. Beyond Forever -tuotevalikoima sisältää miesten tuoksun, partaveden ja deodorantin. Tuotteiden suositushinnat ovat välillä 16-28 euroa.