Uudistuksia Polar V800-harjoitustietokoneeseen

Polar V800 harjoitustietokone mustaPolar parantaa entisestään V800-harjoitustietokoneen käyttömahdollisuuksia tuomalla uusia ominaisuuksia käyttäjille.

Uusimpia ominaisuuksia ovat askeltiheyden mittaus suoraan rannelaitteesta ja mahdollisuus analysoida juoksuindeksiä pitkällä aikavälillä. Tämän avulla voit seurata juoksun taloudellisuutta ja arvioida kisavauhtia perustuen juoksuharjoitteisiin.

Seuraavien kuukausien aikana Flow-verkkopalvelussa oleviin reittiominaisuuksiin tulee mahdolliseksi etsiä uusia reittejä sijaintiin, urheilulajiin ja ajankohtaan perustuen. Käyttäjät voivat etsiä myös nimellä toisiaan.

Uusia ominaisuuksia ovat myös GPS-perustainen nousukulman mittaaminen ja uudistettu matalan virrankäytön GPS-tila, joka on erityisen hyvä pitkissä suorituksissa kuten ultrajuoksuissa ja retkeilyssä.

Jos käytössäsi on vanhempi Polar V800, niin ei tarvitse vielä suunnata kauppaan ostamaan uutta. Saat uudet ominaisuudet käyttöönsi ohjelmistopäivitysten kautta.

Polar V800 tulee tarjolle myös kahtena uutena värinä, jotka ovat punainen ja koko musta. Polar V800 (musta ja punainen) ovat saatavilla heinäkuusta lähtien. Laitteen suositushinta on 400,00 euroa. Polar V800 HR, sisältäen rannelaitteen ja sykesensorin, on saatavissa pakettina 450,00 euron suositushintaan.