Uusi Alkoholiton Vehnäolut

Sinebrychoff Nikolai Alkoholiton VehnäSinebrychoff esitteli uuden, alkoholittoman olutvaihtoehdon. Alkoholiton Vehnä on uusin tulokas Sinebrychoffin Nikolai-tuoteperheesen.

Nikolai Alkoholiton Vehnä on hedelmäinen, saksalaistyyppinen vaalea vehnäolut. Tarkimmat nenät voivat haistaa aromissa hieman banaania ja kevyttä toffeemaisuutta. Meille muille tärkeintä on oluen raikas maku. Uuutuudessa on myös vehnäoluelle ominainen paksu vaahto. Alkoholiton Vehnä sopii salaattien, kanaruokien, rasvaisen kalan ja porsaanlihan kanssa tai raikkaana janojuomana vaikkapa sitruunaviipaleen kera.

Euroopassa ykkösoluiden lisäksi alkoholittomat oluet ovat lisänneet suosiotaan. Saksassa alkoholittoman oluen osuus oluenkulutuksesta on 5 % ja Espanjassa jopa 10 %. Myös Suomessa juomatottumukset ovat muuttumassa. Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut hiljalleen samalla kun valikoima on laajentunut ja juomien laatu parantunut.

Maailmalla alkoholiton olut on jo suosittu palautusjuoma, mutta Suomessa tämä trendi ei vielä ole ottanut tuulta. Taloustutkimuksen kyselyssä 6 % sanoi pitävänsä alkoholitonta olutta palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen.