Polarin uusi M200 -juoksukello on tullut myyntiin. Vedenkestävän M200 -mallin ominaisuuksiin kuuluvat harjoittelu- ja aktiivisuusseuranta, sekä rannesykkeen mittaus.

Kellossa on sisäänrakennettu GPS, jonka avulla käyttäjä voi mitata nopeutta ja matkaa. Kellon käyttäjät voivat hyödyntää Smart Coaching -ominaisuuksia, kuten harjoituksen vaikutusta ja juoksuindeksiä Polar Flow-palvelussa sekä saada henkilökohtaista ohjausta esimerkiksi juoksuohjelman avulla.

Juoksuohjelmassa asetetaan tavoite (5km, 10km, puolimaraton tai maraton) ja ohjelma luo henkilökohtaisen harjoitteluohjelman perustuen käyttäjän tämänhetkiseen kuntotasoon. M200:n käyttäjät voivat ladata ohjelmat rannelaitteeseensa seuratakseen tavoitteitaan ja saadakseen ohjausta ennen harjoitusta ja sen aikana.

Kellossa on Polarin oma, Suomessa kehitetty, rannesykkeen mittaus kahdella led-valolla. Täyteen ladattuna M200:n akku kestää kuusi tuntia GPS ja optinen sykkeenmittaus päällä tapahtuvaa harjoittelua. Kellonäkymässä aktiivisuuden mittauksella akku kestää jopa 30 päivää.

Juoksuharjoittelun lisäksi M200 -kelloa kannattaa pitää ranteessa muulloinkin. Se mittaa samalla päivittäistä aktiivisuutta sekä unen kestoa ja rauhallisuutta. Käyttäjä voi seurata ottamiaan askeleita ja kuluttamiaan kaloreita. Kello hälyttää värisemällä, kun käyttäjä on ollut liian pitkään paikallaan. Kellon voi yhdistää puhelimeen saadakseen älykkäät ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä ja sosiaalisen median ilmoituksista.

Polar M200 on saatavissa eri väreissä. Juoksukellon suositushinta on 149,00 euroa. Kellossa on vaihdettavat rannekkeet kahdessa koossa ja useassa värissä. Vaihtorannekkeiden hinta on 19,90 euroa