Helsingin Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Tapahtuman kunniaksi on valittu vuoden lakritsicocktail, joka on Timo Siitosen suunnittelema Dark Arts.

Dark Arts

  • 2 cl tummaa rommia
  • 2 cl Galliano ristretto
  • 2 cl Lakrids Sweet Liquorice siirappia sekoitettuna sokerisiirappiin
  • 1 tupla espresso
  • 0,5 cl vaniljasokeria

Mittaa kaikki ainekset shakeriin. Täytä shakeri jäillä ja ravista voimakkaasti 12 sekuntia. Kaada tarjoiltavaan lasiin siivilän kautta. Koristele Lakrids -lakritsijauheella ja kahvipavuilla.

Lakritsi- ja salmiakkimakuihin pääsee tutustutmaan Lakritsi- & Salmiakkifestivaaleilla 29.-30.10.2016 Wanhalla Satamalla Helsingin Katajanokalla.