Euroopassa Buick on harvinainen näky, mutta Amerikan mantereella ja Kiinassa tämä perinteinen automerkki kukoistaa ja voi hyvin. LaCross on Buickin neliovinen sedan, josta on nyt esitelty uusi Avenir-malli. Avenir edustaa Buickin ylellisintä ja kattavinta varustelua. Ensimmäisenä Avenir-versio esiteltiin Buick Enclave -katumaasturista, ja nyt vastaava varustelu on saatavissa myös nelioviseen LaCrosse-henkilöautoon.

”Yhdeksän kymmenestä LaCrosse -asiakkaasta valitsee autoonsa toisen kahdesta parhaimmasta varustelutasosta, joten uudelle varustelulle oli selvä tarve” kommentoi Buickin Duncan Aldred.

Buick LaCross Avenir -mallin yksityiskohtiin kuuluvat mm. uusi etusäleikkö, Avenir-logot etuovissa ja 19- tai valinnaisesti 20-tuumaiset vanteet. Avenir-malleissa on vakiona pähkinän sävyinen sisustus sekä brodeeratut niskanojat etuistuimissa ja Avenir-teksteillä koristellut kynnyslistat. Ruskean pähkinänsävyn lisäksi matkustamo on saatavissa myös mustalla sisustuksella. Bose-audiojärjestelmä, navigointi ja panoraama-kattoluukku kuuluvat vakiovarusteluun.

LaCross Avenir -malleissa on 310-hevosvoimainen V6-bensamoottori ja 9-portainen automaattivaihteisto. Auto on saatavissa myös AWD-nelivedolla sekä Dynamic Drive-järjestelmällä, johon kuuluu mm. aktiivinen iskunvaimennus.

Buick LaCrosse Avenir tulee myyntiin Amerikan markkinoilla alkuvuodesta 2018.