Yksi Bel Airin näyttävimmistä ja arvokkaimmista luksuskartanoista on tullut myyntiin. Chartwell-nimellä tunnetun kartanon hintapyyntö on vaatimattomat 350 miljoonaa dollaria.

Arkkitehti Sumner Spauldingin suunnittelema Chartwell on rakennettu vuonna 1933. Se on ollut hiljattain edesmenneen amerikkalaisen biljonäärin, Andrew Jerrold Perenchion omistuksessa vuodesta 1986 lähtien. Perenchio laajensi kartanoa ostamalla viereisiä kiinteistöjä ja mm. rakennutti arkkitehti Wallace Neffin suunnitteleman vierastalon. Kiinteistölle rakennettiin myös oma pitkä pihatie.

Kartano on restauroitu ja uusittu hiljattain suunnittelija Henri Samuelin johdolla, joka on vastannut myös mm. Vanderbiltien, Rothschildien and Valentinon sukujen kartanoiden suunnittelusta.

Nykyisellään Chartwell on n. 2300 neliöinen kartano, joka sijaitsee yli 40 000 neliön tontilla Bel Airin alueella. Kartanosta löytyy mm. juhlasali ja kattavan kokoinen viinikellari. Kartanon alueella on näyttäviä puistoja, tenniskenttä, uima-allas ja katettu pysäköintialue 40 autolle. Tontilta avautuvat näköalat Los Angelesiin sekä Tyynelle merelle.