Alpina on esitellyt uuden, kokonaan teräksisen Seastrong Diver 300 -sukeltajankellon. Uutuudessa on säilytetty Alpinan sukeltajankellojen tutut hyvät ominaisuudet; leveä kellokehä, itsevalaisevat viisarit ja kellotaulut merkinnät, ja vain yhteen suuntaan kierrettävä kellokehä, josta voi tarkkailla veden alla vietettyä aikaa.

Halkaisijaltaan 44-millinen Seastrong Diver 300 -kello on 13mm paksu. Mustapohjaisen kellotaulun merkinnät näkyvät myös pimeässä itsevalaisevan käsittelyn ansiosta. Samoin hopeanvärisissä osoittimissa on valkoinen itsevalaiseva käsittely. Kelloa valmistetaan mustalla ja sinisellä kellokehällä. Kellon vesitiiviydeksi ilmoitetaan 300m, eli kellon voi ottaa oikeasti mukaan sukellusretkille.

Kellotaulua suojaa naarmuuntumaton safiilikristallilasi. Myös takakansi on lasia, jonka läpi näkee Alpinan AL-525 automaattikoneiston toiminnan. Kellossa on 38 tunnin käyntivara.

Valmistajan suositushinta Seastrong Diver 300 -kellolle on 1295,00 euroa. Kello on valittavissa sinisellä tai mustalla kellokehällä.