Aston Martin Vanquish S -mallin tuotanto loppuu pian, mutta sitä ennen autosta esitellään vielä Ultimate edition -erikoismalli.

Kuten muissakin Vanquish S -malleissa, myös Aston Martin Vanquish S Ultimate editionin konepellin alta löytyy 6.0-litrainen, 600-hevosvoimainen V12. Auton ominaisuuksiin kuuluvat myös 8-nopeuksinen Touchtronic III -automaattivaihteisto, 3-portainen elektronisesti säätyvä iskunvaimennus ja hiilikuitukeraamiset jarrut.

Ultimate edition -malleja valmistuu rajoitettu 175 auton erä, sekä Coupe että Volante -versioina. Autoa varten on suunniteltu kolme erityistä väriyhdistelmää. Ensimmäinen väriyhdistelmä on metallimusta, jota korostavat kuparin väriset insertit etupuskurissa, sivuhelmoissa ja diffuusorissa. Myös pakoputken ulostulot, vanteet ja jarrusatulat ovat mustat.

Toinen vaihtoehto yhdistelee xenon-harmaan ulkovärin ja cobaltin siniset koristeosat. Tähän väriyhdistelmään kuuluvat vielä keltaiset jarrusatulat. Kolmas värivaihtoehto on valkokultainen ulkoväri, jota korostavat pronssin väriset, kiiltomustat ja hiilikuituiset yksityiskohdat.